AeroHive

Vi startet å arbeid med AeroHive for mange år siden. Målet da som nå var en kontroller løs trådløs løsning som kunne implementeres, driftes og overvåkes i skyen. Med kunder over hele landet er det viktig for oss å ha et felles sted å sette opp nytt utstyr, oppgradere utstyr, endre konfigurasjon, feilsøke og overvåke våre kunders nettverk. Valget falt den gang på AeroHive Networks og det har vært et meget godt valg. Siden den gang har AeroHive lansert mange nye produkter. De satser utelukkende på produkter for bedriftsmarkedet og så langt har det vært særdeles lite feil med produktene. De har trådløse aksesspunkter i alle varianter for å dekke ethvert behov dere måtte ha. I tillegg har de lansert switcher og rutere som kan administreres i den samme løsningen.

Våre AeroHive leveranser inkluderer drift og overvåkning fra vårt supportsenter. Vi oppgraderer alle våre kunder enheter, gjør konfigurasjonsendringer ved behov og tar tak i eventuelle feilkilder som måtte oppstå. I designfasen har løsningen også et enkelt planleggingsverktøy for tegne opp aktuelt lokale, legge på vegger, vinduer og annet som påvirker det trådløse signalet. På denne måten kan løsningen forutse hvor mange aksesspunkter som er nødvendig for å gi din bedrift god trådløs dekning i hele lokalet. 

 

Aspector Thincom AS

Veritasveien 20, 1323 Høvik

Postboks 303
1323 Høvik

+47 98 222 300

Aspector Thincom AS

Storhammaren 8A

8150 Ørnes

+47 98 222 300

aspector @ aspector.no