Om Aspector

Aspector er et IT selskap med sterk fokus på driftstjenester og løsninger knyttet til dette. Vi er kontinuerlig på søken etter løsninger som lar oss tilby våre kunder økt sikkerhet, stabilitet, skalering og standardisering. Våre kunder er små og mellomstore kunder i offentlig og privat sektor.

Selskapet har vært i markedet siden 1997 og har i disse årene opparbeidet en solid faglig bredde innenfor sentralisering av IT tjenester. Vår samhandling med våre kunder skal være tuftet på tillit, redelighet og profesjonalitet. Vi er i dag 15 medarbeidere og har en meget stabil arbeidsstyrke. Vi ønsker å vokse ved utnytte mulighetene som ligger i å kunde tilpasse automatisere IT tjenester og tilby selvbetjening til sluttbrukerne. Dette gir store fordeler på skalering, sikkerhet, standardisering, leveringspresisjon, leveringstid, lisenshåndtering osv.. Dette fagfeltet er enormt og kan gi din bedrift fordeler i forhold til dine konkurrenter.

Aspector kan tilby driftstjenester knyttet til våre egen private sky og tjenester ute i den offentlige skyen.                              

Visjon:
Aspector skal være førende innen selektive markeder for å sentralisere kompleksitet og levere enkelhet ved bruk av informasjonsteknologi. Selskapet skal være ledende på leveranser av kompetanse og kvalitet.

Vi har kontorer på Høvik utenfor Oslo og på Ørnes i Meløy Kommune. Organisasjonsnummer: 981 563 158

Aspector Thincom AS

Veritasveien 20, 1323 Høvik

Postboks 303
1323 Høvik

+47 98 222 300

Aspector Thincom AS

Storhammaren 8A

8150 Ørnes

+47 98 222 300

aspector @ aspector.no